Laserklasse Organisatie Nederland


bedank bericht en presentje zeilers LON evenement 5-6 september jl

Geplaatst op 09-09-2020  -  Categorie: Wedstrijden

Beste deelnemers aan het LON-evenement 5-6 september j.l.,

Allereerst willen wij namens het comité van Hollandia, alle zeilers een compliment geven voor de manier van zeilen van het afgelopen weekend. Zoals de wedstrijdleider zei: er is gezeild, zoals er gezeild hoort te worden. Zonder veel gegil bij de start, zonder veel herstarts en bfd’s, zonder aanvaringen, zelfs zonder protesten en dat zonder jury. Een hele mooie wedstrijd dus!!

Verder willen wij nogmaals alle comitéleden, de rescue, de vrijwilligers, de havenmeester en de gemeente Medemblik bedanken voor het feit dat we ondanks alle beperkingen die corona ons oplegt, een mooi zeilevenement met elkaar hebben kunnen neerzetten. Zonder jullie inzet was het niet mogelijk geweest een wedstrijd als deze te organiseren.

Wij hopen dat dit de start is van nog meer zeilwedstrijden in dit corona-tijdperk.

 En dan een presentje voor onze zeilers: Onze fotograaf Thom Touw, jullie hebben hem misschien wel op het water gezien, heeft veel foto’s genomen. Deze foto’s staan op de site: Thom Touw Photography.
Wij willen aan de zeilers vragen hun favoriete foto uit te kiezen.

Mail naar retseemgninnepnol.[antispam].@gmail.com : je naam, adres, zeilnummer en het nummer van jouw favoriete foto (dus bijv  nr 1-134 (dag 1) of nr 1-172 (dag 2) (het nummer van de foto is goed zichtbaar als je op de foto klikt. Onder aan de foto staat: bij dag 1: 1 van 134 en bij dag 2: 1-172)

 

Wij zorgen ervoor dat jullie snel een mooi aandenken van deze toch wel bijzondere wedstrijd ontvangen.

 

Met sportieve groet,

Namens het LON bestuur

Marjorie Bos