Laserklasse Organisatie Nederland


Nieuwe data EK's 2020 bekend

Geplaatst op 10-06-2020  -  Categorie: Wedstrijden

Beste Zeilers, nieuwe data EK’s 2020

 Al drie maanden lang horen we niets als slecht nieuw door het Corona virus. Toch zien we dat er langzaam een verbetering komt en de lock-downs verdwijnen. Dat wil niet zeggen dat we op een samenlevingsniveau zijn van vóór de pandemie maar het begin is in zicht.

 De Eurilca is plannen aan het maken om hun uitgestelde Europese Kampioenschappen 2020 te gaan organiseren. Hierbij een overzicht van dit moment maar controleer de updates!!!.

 2020 Europees 4.7 Laser Championship:
De planning is om van 14 tot en met 21 augustus het Europees 4.7 Laser kampioenschap te zeilen in Vilamoura, Portugal.
Voor meer informatie over het evenement inclusief entry form, lijst van inschrijvers en notice of race bezoek Event Overview webpage via http://eurilca.org en controleer de updates!!!.

 

2020 Laser Radial Youth Championship
Dit evenement staat gepland van 21 tot en met 27 oktober in Hyeres, Frankrijk. Hyeres heeft zijn faciliteiten op het gebied van de watersport drastisch vernieuwd. Het regatta office heeft een facelift gehad maar ook de boulevard, parkeerterreinen, boot parking enz. Hyeres is een fantastische plaats om wedstrijd te zeilen en slechts 10-12 uur rijden. Plan je agenda, organiseer samen je reis en je heb een geweldig EK. Met ander woorden een aanrader.
Voor meer informatie over het evenement inclusief entry form, lijst van inschrijvers en notice of race bezoek Event Mini Site via http://eurilca.org en controleer de updates!!!.

 

2020 Laser U21 Europeans
De Laser Under 21 European Championships & Open European Trophy 2020 in Lustica Bay in Montenegro is nu gepland van 24 tot 31 oktober.
Bezoek hier de Event Mini Site via http://eurilca.org voor meer informatie en controleer de updates!!!.

 

2020 Laser Senior European Championships & Laser Senior Open European Trophy 
Dit EK wordt nu georganiseerd door de Nautical Club of Kalamaki  in Athene, van 9 tot 16 oktober 2020. Voor meer informatie over het evenement, bezoek de Event Mini-Site via http://eurilca.org en controleer de updates!!!.

 

2020 Laser Master European Championships 
Dit evenement staat gepland van 16 tot en met 22 oktober in Monaco, Frankrijk
Voor verder informatie raadpleeg Event Overview webpage via http://eurilca.org en controleer de updates!!!.

 

2020 Europa Cup
Voor deze evenementen raadpleeg  http://eurilca.org/laser-europa-cup-upcoming-events/